ماهی های قابل کنسرو شدن دریای خزر
ماهی های قابل کنسرو شدن دریای خزر
بطوریکه می دانیم از هر ماهی نمی توان کنسرو تهیه نمود
و از چند گونه از ماهی های دریاهای جنوب و شمال کشور با رعایت مقررات بین المللی کنسرو سازی امکان پذیر و عملی می باشد.
تهیه کنسرو از چهار گونه ماهی استورژن دریایی خزر به علت نرمی گوشت آنها تا حدی مشکل است
ولی با بکار بردن روش های ویژه دراستریلیزاسیون می توان کنسرو خوبی از آنها تهیه نمود.
ویژگی های ماهی ساردین
- قاعده باله مخرجی بزرگتر از قاعده باله پشتی است.
- دارای کیل شکمی فلس دار است.
- برای محافظت از خود به صورت آرایش ماهی بزرگ قرار میگیرد.
- کیسه شنا از جلو با معده و از پشت با مخرج ارتباط دارد.
- دارای فلسهای سوراخ سوراخ دار است.
- یک خال تیره در قاعده باله پشتی آنها وجود دارد.
- باله مخرجی کوتاهی دارد.