اسید‌های چرب امگا-۶

 

دیگر نام‌(های) رایج: روغن ماهی، مکمل روغن ماهی، روغن دریایی، روغن کبد ماهی روغن (Cod) نام (های) علمی/پزشکی: آلفا – لینولنیک اسید، ایکوساپنتائنوئیک اسید، و دوکوزاهگزائنوئیک اسید، که آنها را اسید‌های چرب N-3 یا اسید‌های چرب چند اشباع نشده N-3 هم می‌نامند.

توصیف

اسید‌های چرب امگا-۶ مواد مغذی مهمی هستند که در بسیاری از فرآیند‌های بدن درگیر می‌باشند. بدن انسان نمی‌تواند این اسید‌های چرب را تولید کند و باید آنها را از منابع غذایی یا مکمل‌ها تأمین نمود. سه اسید چرب تشکیل‌دهنده خانواده امگا-۳ عبارتند ازآلفا-لینولنیک اسید، ایکوساپنتائنوئیک اسید، و دوکوزاهگزائنوئیک اسید. آلفا- لینولنیک اسید (ALA) در گردوی انگلیسی، در برخی از انواع لوبیا، و در روغن‌های کانولا، سویا، بذر کتان/ بزرک، و روغن زیتون یافت می‌شود. دو اسید چرب دیگر، یعنی ایکوساپنتائنوئیک اسید (EPA) ودوکوزاهگزائنوئیک اسید (DHA) در ماهی و از جمله در روغن و در مکمل‌های ماهی وجود دارد.


قالب مقاله : word

تعداد صفحات: ۱۰


دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا