آنژین صدری
آنژین صدری
چکیده
آنژین صدری یا آنژین قلبی (ه انگلیسی و از ریشه لاتین Angina pectoris) که به (چِست پین) هم گفته میشود به وضعیتی گویند که بیمار دچار درد قفسه سینه شده باشد که منشأ درد مشکل در شریانهای کرونر باشد.
دلیل ظهور آنژین صدری فقدان اکسیژن کافی در ماهیچههای قلبیاست. این درد بیشتر در ناحیه میانسینه چپ و با قابلیت انتشار(بیشتر در نوع ناپایدار) به بازوی چپ(گاه هردو بازو)٬ فک و بخش میانه دو شانه نیز دارد.
آنژین ناپایدار(Unstable angina) میتواند بدون مقدمه ایجاد شود یا آنژین پایداری که حتی در حالت استراحت توسط شخص حس شود، آنژین حالت ناپایدار به خود گرفتهاست. تمام شرایط و حالات آنژین پایدار شامل محدوده ایجاد درد و کیفیت آن در این نوع آنژین نیز وجود دارد اما شدت و تناوب و مدتزمان آن شدیدتر است. آنژین ناپایدار بسیار خطرناک بوده و در ۱۰ درصد بیماران به یک سکته قلبی تبدیل میشود. علت آن کمبود اکسیژن مورد نیاز بافت ماهیچه قلب است. این کمبود اکسیژن به دلیل افزایش نیاز میوکارد نبوده و به علت ناتوانی قلب در پمپ کردن خون کافی درون شریان کرونر ایجاد میشود. درد در این نوع آنژین نیز به علت وجود انسداد و تنگی پلاکتی درون کرونر است ولی شکسته شدن پلاکهای درون کرونر و ایجاد میکروآمبولی میتواند منجر به انسدادهای دیگری شود. درمان و دخالتهای پزشکی و پیگیری آنژین ناپایدار همان است که در آنژین پایدار وجود دارد.
علایم و نشانه ها
آنژین (در هردو نوع) در بیمار پیش از احساس مشخصه درد خود را با احساس ناراحتی٬ هراس٬ سوزش٬ احساس فشار و سنگینی بر روی قفسه سینه بروز میدهد.
، ماهیچه های قلبی ، مراقبت های پرستاری ، آموزش به بیمار
فرمت مقاله:WORD
تعداد صفحات:۱۸
لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت ایجاد خواهد شد.
پارس تحقیق ، مرجع دانلود تحقیق ، پایان نامه و مقالات دانشجویی